На 8 януари президентът Румен Радев прати в Конституционния съд част

...
На 8 януари президентът Румен Радев прати в Конституционния съд част
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: конституцията влиза в конституционния съд

На 8 януари президентът Румен Радев прати в Конституционния съд част от промените в главния закон, които депутатите направиха малко преди коледно-новогодишната си почивка.

Конституционен съд не чака доста - произнесе се следобяд: образува дело.

Извън това, денят бе напоен от престъпни вести. Прокуратурата и полицията разкриха информация за убийството на мъж, като по случая е арестуван Петър Александров, синът на някогашния финансов министър и учител в УНСС Стоян Александров.

А обичай по време на митингите през 2020 година завоюва дело против Столична дирекция на вътрешните работи за доста по-голямо обезщетение за неимуществени вреди, в сравнение с му присъди първата инстанция.

Има сюжет, съгласно който ръководителят на " Демократична България " и водач на ДСБ Атанас Атанасов да стане ръководител на Народното събрание вместо Никола Минчев ( " Продължаваме промяната " ). 

Колкото до дойната в Близкия изток, има всички предпоставки тя да се разрастне и продължи. Как, вижте в линка.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР